OVER NOISETTES

Hallo, ik ben Leen Van Nooten en stel je met veel plezier mijn derde kindje voor: Noisettes Design!
Noisettes Design is ontstaan uit een passie voor juwelen. Al van kleins af kon ik ontzettend gelukkig worden van gekleurde pareltjes en het creëren van een juweeltje voor mezelf. Intussen heb ik andere materialen weten ontdekken zoals leer, beton en hout en krijg ik er energie van anderen hiermee te plezieren.

Creaties maken uit diverse materialen met een focus op duurzaamheid is mijn drijfveer. ‘Duurzaam’ betekent hier voor mij handgemaakt en lokaal, upcycling waar mogelijk en ecologisch verpakkingsmateriaal. Daarnaast wil ik iets kunnen betekenen met mijn juwelen. Zo zet ik me met Noisettes Design jaarlijks in voor een nieuw goed doel.
Dit jaar is dat Den Ateljee Vzw uit mijn eigen gemeente Wezemaal. In 2021 gaat 10% van elk verkocht juweel naar Den Ateljee.

Alle juwelen van Noisettes Design zijn verkrijgbaar op vraag of kan je kopen op verschillende marktjes in de regio van Leuven die ik hier telkens kenbaar zal maken. Reken op een levertermijn van max. 7 werkdagen want naast Noisettes zijn er ook nog twee jonge kindjes, een echtgenoot, een job en andere hobby’s die mij plezier geven!